Da Roberto Estate
La Cucina Consiglia
dall' 1 giugno al 31 agosto 2024
Antipasto Panzanella (vegi)
Italienischer Brotsalat mit Tomaten, Gurken und roten Zwiebeln
Italian bread salad with tomatoes, cucumber and red onions
Italian bread salad with tomatoes, cucumber and red onions
12,50 SFr. |
Antipasto: Focaccia con porchetta
Geröstete Focaccia mit Scheiben vom Schweinerollbraten, Rucola und Kirschtomaten
Roasted Focaccia with slices of pork roast, rocket salad and cherry tomatoes
Roasted Focaccia with slices of pork roast, rocket salad and cherry tomatoes
12,50 SFr. |
Pasta: Ravioli alla Puttanesca
Hausgemachte Ravioli gefüllt mit Gemüse an einer Tomatensauce mit Kapern, Oliven, Zwiebeln, Knoblauch und Basilikum, garniert mit Parmaschinken
Homemade ravioli filled with vegetables in a tomato sauce with capers, olives, onions, garlic and basil, garnished with Parma ham
Homemade ravioli filled with vegetables in a tomato sauce with capers, olives, onions, garlic and basil, garnished with Parma ham
26,50 SFr. |
Pasta: Tagliatelle pesto rosso (vegi)
Hausgemachte Tagliatelle mit rotem Pesto
Homemade Tagliatelle with red pesto
Homemade Tagliatelle with red pesto
22,50 SFr. |
Carne: Tagliata di manzo con patate al forno
Rindsentrecôte serviert mit Bratkartoffeln und saisonalem Gemüse
Sirloin steak served with roast potatoes and seasonal vegetables
Sirloin steak served with roast potatoes and seasonal vegetables
43,50 SFr. |
Dolci: Macedonia di frutta e ricotta
Ricotta verfeinert mit Zitronen- und Orangenabrieb, serviert mit saisonalen Früchten
Ricotta refined with lemon and orange zest, served with seasonal fruit
Ricotta refined with lemon and orange zest, served with seasonal fruit
9,00 SFr. |